Charmezanger Paul Severs ligt in coma na zware hartaanval

Paul Severs (70) is gisteren met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De schlagerzanger kreeg een zware hartaanval tijdens een fietstochtje en wordt voorlopig in een coma gehouden. Voorlopig worden al zijn optredens tot en met 12 april geannuleerd. 
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Slecht nieuws over Paul Severs. De 70-jarige schlagerzanger ligt in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Severs wordt daar in een coma gehouden om te herstellen van een zware hartaanval die hij dinsdagochtend kreeg tijdens een fietstochtje. Een toevallige passante vond de zanger op de weg en belde de hulpdiensten. Verwacht wordt dat Severs zeker een maand in het ziekenhuis zal moeten blijven.

"Respecteer aub onze privacy"

Zijn zoon Christophe reageerde op Facebook op het dramatische nieuws. "We vragen jullie allen de privacy van de familie te respecteren. Concreet vragen wij zijn vrouwtje Paulette zowel als zijn naaste familie niet te contacteren om meer info te kunnen verkrijgen", aldus Christophe. "Bedankt al voor al jullie steunbetuigingen en wij hopen allen op een prompt herstel." Severs had nog heel wat optredens gepland, maar alles shows tot 12 april zijn voorlopig al geannuleerd.