Côte d’Or lanceert gepersonaliseerde chocoladerepen

Côte d'Or lanceert gepersonaliseerde chocoladerepen
Foto Pixabay

België en chocolade gaan hand in hand. Voor velen is het hun favoriete snack bij uitstek en wat is nu leuker dan een gepersonaliseerde chocoladereep? Dat moet ook Côte d’Or gedacht hebben. Het chocolademerk verkoopt vanaf nu chocolade met de populairste Belgische voornamen in de supermarkt.

Redding in tijden van nood

Chocolade voelt, vooral in tijden van nood, vaak aan als een troost. Als een vriend die je even een schouderklopje geeft en een hart onder de riem steekt. Om jullie band nog persoonlijker te maken, spreekt je favoriete chocoladereep je nu gewoon bij je voornaam. Je hebt daarbij de keuze tussen melkchocolade, fondant, noir de noir en nootjes.

Persoonlijke toets

De Anna’s, Pieters en Kevins van deze wereld hebben geluk. Mensen die gezegend zijn met een van de 150 populairste Belgische namen, vinden hun reep gewoon kant-en-klaar in de winkelrekken. Besloten je ouders om eens origineel te doen? Geen nood, je kan in enkele winkels ook op aanvraag je naam op een reep laten drukken. Op de website vind je meer info over waar de repen verkocht worden en welke namen in het assortiment werden opgenomen.