Justin Bieber slaakt noodkreet op Instagram: ‘Bid voor mij’

Foto AFP / N. Hunt

Het gaat niet goed met popster Justin Bieber. Al een paar maanden doet het gerucht de ronde dat de Canadese zanger in behandeling zou zijn voor een depressie en nu trekt hij aan de alarmbel op Instagram.

“Ik wilde jullie een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik ben behoorlijk aan het worstelen met mezelf. Ik heb helemaal geen grip meer op mijn leven en voel me raar. Ik stuiter altijd terug, dus ik maak me geen zorgen, maar wilde alleen contact met jullie zoeken en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt.”

(Lees hieronder verder.)

Xanax

Vorige maand meldden Amerikaanse media dat Bieber in behandeling zou zijn voor een depressie. Bieber onthulde ook dat hij verslaafd was aan het kalmeringsmiddel Xanax. “Ik deed dingen waar ik me achteraf voor schaamde, en om die schaamte te onderdrukken nam ik Xanax. Maar tegelijkertijd vormde die zelfmedicatie ook een soort barricade tussen mij en alles wat ik deed.”

Huwelijk

In september 2018 trouwde Justin Bieber met het model Hailey Baldwin. In het interview met Vogue vertellen ze ook dat het huwelijk niet makkelijk is. “Het huwelijk is moeilijk. Daar moet dit verhaal echt mee beginnen. Ik ga hier niet liegen en zeggen dat het allemaal een magische fantasie is”, aldus Hailey. “Je wordt niet elke dag wakker met het idee: ‘ik ben zo verliefd en jij bent perfect’. Dat is niet wat getrouwd zijn is. Het is hard werken, elke dag opnieuw.”