Eerste Belgian Golden Retriever Party strijkt neer in Antwerpen

Foto Belgian Golden Retriever Party

Hondenfans, noteer 2 juni in je agenda, want dan vindt de eerste Belgian Golden Retriever Party plaats in Antwerpen. Zowel baasjes met hun trouwe viervoeters als sympathisanten zijn welkom.

’t Stad heeft er plots een leuk feestje bij. Laat je dansschoenen maar thuis en haal die wandelschoenen uit de kast. Het evenement belooft een dag te zijn waar je met honden kan lopen, wandelen en spelen. Je zal er ook kunnen genieten van barbecue en wat verfrissingen.

“Dit moet het Tomorrowland voor honden worden”, zegt organisator Frédéric Leidgens aan Flair. Op het Facebook-evenement gaven er meer dan 14.000 mensen zich aan als geïnteresseerd en al meer dan 1.800 op aanwezig. Waar het juist doorgaat is nog niet duidelijk.

Locatie

Leidgens zegt aan Flair dat hij nog twijfelt tussen twee plaatsen in Antwerpen. Eentje daarvan is het terrein waar vroeger Laundry Day plaatsvond, terrein Middenvijver. De andere mogelijkheid is een terrein in Deurne. De twijfel ontstaat door het gebrek aan veiligheid voor de honden en de kosten die eraan verbonden zijn. Hij gaat de locatie kiezen in het belang van de beestjes.

Het event vindt plaats op zondag 2 juni van 11 tot 17 uur. Alle info vind je op de Facebook-pagina van het evenement en inschrijven kan op de website.