Nieuwste trend in modeland: zonnebril mét piercing in

Modemerk Chloé staat bekend om haar uitbundige en grote zonnebrillen, maar doet met haar nieuwste brilmodel er nog een schepje bovenop. De 'Wendy' heeft namelijk een heuse piercing.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Dat Chloé een vernieuwend (en duur) high fashion merk is, dat wisten de fashionista's onder ons reeds. De designers van dit modemerk bewijzen hun originaliteit nu opnieuw met de lancering van hun bekende 'Wendy'-zonnebril, dit keer met piercing.

Aangezien Chloé wel vaker trends heeft veroorzaakt (denk aan vrolijke bloemenprints en de Franse looks die je nu veel ziet), verwachten vele kenners dat dit ook een trend gaat zijn die we deze zomer op vele festivals zullen kunnen bewonderen.

Verschillende kleuren

Nog meer goed nieuws. Afgezien van dat je deze zonnebril überhaupt al wilt hebben, wordt hij ook nog gemaakt in verschillende kleuren. Je kan de bril in roze, goud, zilver én met verschillende kleuren glas uitvoering vinden. Wat wil een materialist nog meer?

Foto Chloé

Helaas moeten we ook een kleine kanttekening plaatsen wat betreft de prijs. Die betreft namelijk 390 euro om precies te zijn. Met het nodige geduld kan je hem misschien ook aankopen op de volgende vakantie naar Turkije.