"Keith Flint smeekte ex kort voor dood om terug te keren"

Na de onverwachte zelfdoding van The Prodigy-frontman Kieht Flint, blijven mensen op zoek naar antwoorden. Er werd al gewezen naar zijn recente scheiding, en dat lijkt nu bevestigd te worden. Zo meldt Daily Mail nu dat Flint er in de laatste dagen voor zijn zelfmoord alles aan deed om zijn ex weer terug te krijgen.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Flint en het Japanse model Mayumi Kai gingen vorig jaar uit elkaar. "Keith heeft altijd gehoopt dat het nog kon werken en belde haar verschillende keren en smeekte haar om het weer te proberen", zo vertelt een bron aan de Daily Mail.

Hij probeerde zelfs de verkoop van hun huis in Essex te vertragen. Kai was niet gevoelig voor de smeekbedes van haar ex. "Zij is niet van gedachten veranderd en stond erop dat het huis meteen in de verkoop gezet zou worden. Het brak Keith z'n hart. Het lijkt erop dat Keith dacht dat hij niet zonder haar kon", concludeert de bron.

Gelukkige indruk

Volgens de Engelse krant maakte Flint het weekend voor zijn dood nochtans een gelukkige indruk. Zo liep hij een persoonlijk record op de vijf kilometer in Cheltenham en vierde hij dat met een drankje. Zondag werd hij gespot in een kroeg in Chelmsford.

The Prodigy-zanger maakte afgelopen maandag een einde aan zijn leven.