Wendy uit ‘Blind Getrouwd’: “Hoe meer ik reis, des te meer ik ons land kan appreciëren”

Instagram / @wendydirven

In het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ liep het huwelijk van Wendy en Damiano op de klippen. De stewardess geniet met volle teugen van het (reis)leven, en heeft dus als geen ander een objectief beeld van ons land.

Hoewel Wendy Dirven graag met Damiano Fiore in het huwelijksbootje zat, besloot die laatste om toch een andere weg op te gaan. De 30-jarige stewardess uit Antwerpen leidt nog steeds hetzelfde avontuurlijke leven als voor haar passage in het datingprogramma.

Toerist in eigen land

Als stewardess reist ze voortdurend de wereld rond, maar België blijft toch haar oogappel. “La vie est belge. Hoewel ik heel graag reis, houd ik ook enorm van ons België-land. We hebben zulke mooie steden. Meer zelfs, hoe meer ik reis, des te meer ik ons land kan appreciëren. ‘There is no place like home’. Afgelopen zaterdag was ik in Brussel. Negerinnentetten eten, fotootje nemen op de grote markt,… Je hoeft het niet altijd ver te gaan zoeken, toch? Ik vind in elk geval dat af en toe de toerist uithangen in eigen land zeker z’n charmes heeft”, geeft ze mee op Instagram.

View this post on Instagram

La vie est belge ❤️ . Hoewel ik heel graag reis, houd ik ook enorm van ons België-land. We hebben zulke mooie steden! 🇧🇪 . Meer zelfs, hoe meer ik reis, des te meer ik ons land kan appreciëren. “There is no place like home.” 🏠 . Afgelopen zaterdag was ik in Brussel. Negerinnentetten eten, fotootje nemen op de grote markt,… Je hoeft het niet altijd ver te gaan zoeken, toch? Ik vind in elk geval dat af en toe de toerist uithangen in eigen land zeker z’n charmes heeft. 💯 . Ben jij ook fan van België of verkies je toch een buitenlandse citytrip? . #strollingaroundthecity #brussels #visitbrussels #travelbelgium #bestchocolate #historicalarchitecture #citygram #beautifulplaces #enjoythelittlemoments #levensgenieter #lifestyleblogger #travelblogger #followyourbutterflies

A post shared by 𝚆𝚎𝚗𝚍𝚢 𝙳𝚒𝚛𝚟𝚎𝚗 (@wendydirven) on