Tot 15 jaar cel voor bezorger die zijn ballen in saus dipt

bezorger
Foto Unsplash

Als de service van een restaurant je bevalt, geef je natuurlijk een fooi. Maar te weinig fooi is ook niet goed, merkte een Amerikaans echtpaar. Ze gaven 89 cent fooi voor hun bestelling, en moesten dat bekopen met een wel heel naar sausje. De ‘bezorger’ had daar namelijk zijn ballen in ‘gedipt’.

Juist, niet de kipnuggets, maar zijn ballen. Volgens een filmpje dat al een tijdje de ronde doet op het internet, zou de man dat gedaan hebben omdat hij de fooi te mager vond voor de dertig minuten durende trip naar het bezorgadresje. Dat is tenminste wat de bestuurster van de wagen zegt op het filmpje. Ze bezorgen een maaltijd van een lokaal Mexicaans restaurant en de ballen van de man belanden in de salsasaus.

Het voorval vond vorige maand plaats in Maryville, schrijft het Amerikaanse Knox News. De man is inmiddels aangehouden, omdat hij met het eten zou hebben geknoeid. Hij was overigens niet eens de bezorger, maar reed gewoon mee. Er loopt momenteel een onderzoek naar de man. Hij kan tot wel vijftien jaar cel krijgen en een boete van 10.000 dollar.