Handtassen van Kendall + Kylie nu ook in België te koop

De Kardashians en Jenners zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap. De hele Khloe-Tristan-Jordyn affaire is nog niet voorbij, of de celebrityfamilie haalt alweer het nieuws. Ditmaal zijn het Kendall en Kylie Jenner die met de aandacht gaan lopen. Hun handtassencollectie is nu namelijk ook in België verkrijgbaar.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Kendall + Kylie

Zoals we van de zussen konden verwachten, focust de collectie helemaal op de laatste trends. Denk daarbij aan heuptasjes, metallic rugzakken en pailletten. Niet bepaald geschikt voor minimalistische modeliefhebbers dus. Maar met het oog op de naderende festivals, zullen de tassen waarschijnlijk een schot in de roos zijn. In elk ontwerp is ook de typerende 'K + K' of 'Kendall + Kylie' verwerkt zodat je zeker niet vergeet wie de ontwerpers zijn.

Van Haren

De tassen van Kendall en Kylie zijn exclusief online te verkrijgen bij Van Haren. De prijzen gaan van 19,99 tot 49,99 euro. Het is trouwens niet de eerste keer dat de zusjes een samenwerking aangaan met het Nederlandse schoenenbedrijf: ook in het najaar van 2018 werd er al een tassencollectie uitgebracht.