Moeder en vier dochters zijn samen goed voor 13 borstvergrotingen

Verslavingen komen in verschillende maten en gewichten voor. Sommige zijn echter gekker dan andere, zo ook bij de Britse familie Marshall, waar de vrouwelijke gezinsleden helemaal zot zijn van borstvergrotingen. 
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

De Marshall's bestaan uit moeder Chantal en haar 9 kinderen, waarvan 4 zonen en 5 dochters. Samen met vier van haar vijf dochters is Chantal verslaafd aan borstvergrotingen. Samen hebben ze al 13 'boobjobs gehad, goed voor een totaalbedrag van 60.000 euro en 3 liter aan siliconen.

Terri heeft de grootste

Mama Chantal (53), die haar brood verdient als professioneel medium, heeft na 4 borstvergrotingen inmiddels een dubbele G-cup. Dochters Terri (27) en Emma (30), beide voormalige topless modellen, lieten elk al 3 keer timmeren aan hun balkon, terwijl dochter Tara (26) twee keer haar borsten liet vergroten en Ripley (21) slechts eenmaal. Van alle meiden in de familie heeft Terri ongetwijfeld de grootste van allemaal. De op één na oudste dochter gaat namelijk door het leven met een dubbele H-cup.

Baywatch

Hoewel Chantal de eerste was om een borstvergroting te laten doen, werden haar dochters naar eigen zeggen beïnvloed om hun borsten te laten vergroten door naar TV-programma's als Baywatch te kijken. Sommige van haar dochters zijn ook niet van plan om het bij borstvergrotingen te laten. Ook bilvergrotingen staan op de agenda als je het aan dochter Terri vraagt. "Ik wil heel graag bil-implantaten die lijken op de billen van Nicki Minaj. Ze zijn zo groot en sappig."

Britney houdt de boot af

De jongste dochter, Britney (14), daarentegen lijkt het voorlopig allemaal maar niets te vinden. Ze maakt het heel duidelijk dat ze (momenteel) geen plannen heeft om in de voetstappen van haar moeder of zussen te treden en wil zich richten op haar studies. Ook broer Danny (20) snapt er niet veel van. "Ik vind het hilarisch. Soms snap ik meisjes gewoon niet", vertelt hij aan The Sun.