Ed Sheeran is stiekem getrouwd

Foto Belga/ M. Gambarini

Afgelopen jaar gingen er al geruchten rond over het huwelijk van Ed Sheeran en zijn jeugdliefde Cherry Seaborn. Nu lijkt het erop dat de twee tortelduifjes elkaar het jawoord hebben gegeven rond de kerstdagen. Dat meldt de tabloidkrant The Sun.

Volgens een bron, uit de entourage van de singer-songwriter, zouden ze een paar dagen voor Kerstmis getrouwd zijn. “Het was een hele intieme, kleine en vooral geheime ceremonie. Alleen zijn oude schoolvrienden, familie en de priester waren erbij. Ongeveer veertig man in totaal. Dus geen Taylor Swift, platenbazen of andere beroemde vrienden. Hij had geen zin in gedoe en wilde het echt klein houden, zoals een mooi winters sprookje.”

Onder de radar

Het stel wou onder de radar blijven en zijn verbaasd dat dit gelukt is. “Het is bizar dat een van de grootste popsterren ter wereld dit voor elkaar heeft gekregen. Cherry wilde ook graag dat de trouw gebeurde zonder bemoeienis van buitenaf en dat is hen gelukt. Ze zijn wel van plan om deze zomer nog een festival-achtig feest te geven ter ere van hun huwelijk. Daarvoor nodigen ze dan wel hun bekende vrienden en platenbazen uit” aldus de bron.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Who likes sport sports

Une publication partagée par Ed Sheeran (@teddysphotos) le