Zij werken voor sociaal secretariaat Securex

Aafje Hennissen (30) is Client Advisor Payroll – Small Account

Wat houdt je job in?

«Securex beheert de loonadministratie van ondernemingen en beantwoordt in de ruimere zin alle HR-gerelateerde vragen. En tegelijk zijn we een externe preventiedienst, een arbeidsongevallenverzekeraar en kinderbijslagfonds. Ik houd me vooral bezig met de loonberekeningen van mijn klanten en help hen verder met alle vragen en problemen, dus aan het begin en het einde van de maand is het gezellig druk.»

Waarom werk je graag bij Securex?

«Ik houd van de afwisseling. Als ik mijn werkdag op voorhand plan, komt er toch nog altijd iets anders uit de bus. Dankzij het contact met de klanten vliegt de tijd voorbij. Securex biedt bovendien mooie voordelen en opleidingen aan en besteedt aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van elke werknemer.»

Geert Boury (43) is National Technical Support

Wat houdt je job in?

«Ik werk ondertussen al bijna twintig jaar bij Securex. In het begin van mijn carrière was ik dossierbeheerder. Vanaf februari 2015 testte ik vooral software en nu houd ik me bezig met interne processen van onze nieuwe projecten.»

Waarom werk je graag bij Securex?

«Het geeft me veel voldoening mijn ervaring te kunnen delen met mijn relatief jong team. Ik vind het leuk om oplossingen te vinden voor de grootste uitdagingen, want die blijven komen. We werken hier immers met de nieuwste tools. Securex is een grote onderneming, en dat biedt veel kansen. We behandelen heel belangrijke materie, namelijk het loon van duizenden mensen. Iedereen kan hier ten slotte zichzelf zijn, je wordt geaccepteerd zoals je bent.»

Alizée Bion (31) is Client Advisor Payroll – Large Account

Wat houdt je job in?

«Voor bedrijven met meer dan 100 werknemers ben ik verantwoordelijk voor het berekenen van salarissen, eindejaarspremies, enz. Ik geef ook juridisch advies en doe de follow-up tussen de verschillende diensten (werkloosheid, mutualiteit…). Het is een heel gevarieerde functie met zowel consulting als payroll.»

Waarom werk je graag bij Securex?

«We hebben alle troeven van een groot bedrijf op het vlak van salaris en voordelen. De omgeving en de sfeer op de werkvloer zijn aangenaam. We worden continu bijgeschoold en leren bijna elke dag nieuwe dingen. Ik beheer mijn werk heel autonoom. Als kers op de taart mogen we van thuis werken en krijgen we heel wat groeimogelijkheden.»