Jolien over favoriete aflevering ‘Blind Getrouwd’: “Veel gelachen door stress”

'Blind Getrouwd'. Dit denkt Lenny écht over Jolien
Foto VTM

Als we Jolien mogen geloven, wordt het vanavond een aflevering om naar uit kijken. Voor haar is het haar favoriete aflevering tot nu toe.

Behalve enkele twijfelmomentjes loopt de relatietest relatief goed tussen Jolien en Lenny. In de vierde aflevering, die vanavond te bekijken is, krijgen we enkele gekke momenten te zien uit hun huwelijksreis in Cyprus. “Vanavond een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’! Mijn favoriete aflevering tot nu toe! Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden! Een van onze zotte fotomomentjes tijdens de huwelijksreis in Cyprus”, klinkt het.

Stress en vermoeidheid

Opvallend is hoe vaak Jolien aan het lachen is. Daar heeft ze een goede reden voor, zo legt ze uit op Instagram. “Er staan leuke uitstapjes op de planning en natuurlijk weer veel gelach! Toch wel even kaderen dat er veel wordt gelachen door mij en mijn vrouwelijke medekandidaten. Ik leg jullie graag uit hoe dit komt! Dit is vooral door de stress en vermoeidheid tijdens de huwelijksreis. We zijn elkaar nog niet gewoon en de camera’s ook niet. Geniet vooral van de aflevering morgen! Het is mijn favoriete tot nu toe! Veel liefs”, aldus Jolien.

‘Blind getrouwd’ is elke maandag te bekijken om 20.35u op VTM.

View this post on Instagram

Morgen een nieuwe aflevering Blind Getrouwd! mijn favoriete aflevering tot nu toe! Ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden 😍! Een van onze zotte foto momentjes tijdens de huwelijksreis in Cyprus. Er staan leuke uitstapjes op de planning en natuurlijk weer veel gelach! Toch wel even kaderen dat er veel wordt gelachen door mij en mijn vrouwelijke medekandidaten. Ik leg jullie graag uit hoe dit komt! Dit is vooral door de stress en vermoeidheid tijdens de huwelijksreis. We zijn elkaar nog niet gewoon en de camera’s ook niet. Geniet vooral van de aflevering morgen! ❣️Het is mijn favoriete tot nu toe! Veel liefs 💖 * * * * * * * #blindgetrouwd #huwelijksreis #cyprus #happy #fun #funny #weirdface #sun #honeymoon #reis #travel #enjoy #vtm

A post shared by Jolien Baeten 💖 Blind Getrouwd (@jolienbaeten89) on