'Blind Getrouwd'. Twijfelende Joris zoekt bevestiging bij Annelies

De twijfel heerst nog steeds tussen Annelies en Joris. Terwijl Joris er volledig voor wil gaan, voelt hij zich geremd door Annelies.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Het einde van de huwelijksreis is nabij. Bij de meeste koppels ziet het er relatief goed uit, behalve bij Annelies en Joris. De twee zitten niet op dezelfde golflengte qua timing. Hij wil er voor de volle honderd procent voor gaan, zij is eerder afwachtend. “Ik voel dat ik gefrustreerd ben. Als ik ergens voor ga, dan smijt ik mij helemaal. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar”, legt hij uit aan Annelies, die vraagt wat er hem dan tegenhoudt? “Jij, omdat ik je echt tof vind. Ik weet niet goed of ik je mag aanraken, wat ik wel of niet mag zeggen, of ik je niet te veel aandacht geef”, klinkt het.

Tijd geven

Achteraf reageert Annelies op de uitingen van Joris. “Ik vind dat heel jammer voor hem, maar het feit dat dat er nu nog niet is, wil niet zeggen dat het niet meer gaat komen. Ik heb hem al vaak gezegd dat hij gewoon zichzelf moet blijven en dat hij een toffe kerel is. Ik voel me goed op mijn gemak. Hij moet het gewoon tijd geven”, vertelt ze.

‘Blind getrouwd' is elke maandag te bekijken om 20.35u op VTM.