Dit 'Blind Getrouwd'-koppel maakt volgens kijkers geen schijn van kans

Uit een poll op de VTM-website is gebleken dat de ‘Blind Getrouwd'-kijkers de minste slaagkans geven aan Jolien en Lenny. Voor Tim en Elke ziet het er dan weer wél goed uit.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Maandagavond werd de vierde aflevering van ‘Blind Getrouwd' uitgezonden. Op de VTM-website konden de kijkers stemmen op de koppels waarvan zij denken dat ze bij elkaar zullen blijven.

De minste stemmen gingen naar Jolien en Lenny (12%), gevolgd door Line en Victor (15%), Joke en Stijn (17%) en Joris en Annelies (21%). Tim en Elke steken met kop en schouders boven de andere koppels uit. 35% van de stemmers gelooft dat zij voor elkaar gemaakt zijn.

Twijfel heerst

In de vierde aflevering sloeg de twijfel duidelijk toe bij Jolien en Lenny. Eerst was er het trouwringmomentje, waarbij Lenny de zijne had afgedaan omdat het ding hem irriteert door een allergie. Jolien liet het niet na om het feit dat hij zijn ring niet meer draagt meermaals naar boven te brengen.

Maar voor de 29-jarige account manager is het ook moeilijk om Lenny (36), die vaak van alles weglacht, te doorgronden. “Die onzekerheid is het moeilijke. Dat je niet weet welke kant het uit zal gaan”, vertelde ze voor de camera.

VTM