Vrouwen opgelet: mannen delen tips die je (nog) beter maken in bed

Mannen delen tips die je beter maken in bed
Foto Pexels

Van zelfzekerheid tot fantasieën: mannen delen zeven dingen die een vrouw nog aantrekkelijker maken in bed. Iets om vanavond uit te proberen?

Neem zelf initiatief en wees niet verlegen. Dit zal voor velen bekend in de oren klinken. Hoewel mannen het vaak leuk vinden om de leiding te nemen, vindt hij het ook ongelofelijk sexy als jij dat bij hem doet. Neem initiatief en durf hem te vertellen wat je wil. Geef aanwijzingen als je vindt dat een standje te lang duurt of geef zelf een zetje -pun intended- in de juiste richting.

Deel je fantasieën. Vertel hem wat je leuk vindt en wat jou opgewonden maakt. Sta open voor nieuwe dingen en durf deze ook uit te proberen. Toch niet jouw ding? Dan weet je dat je dit niet meer hoeft te proberen.

Go with the flow. Laat je niet afschrikken als je iets verkeerd doet of als er iets gênants gebeurt. Heb plezier samen en verlies je in het moment. Als jij eens zin om bovenop te zitten neem dan zelf de leiding. Omgekeerd geldt hetzelfde.

Communicatie en eerlijkheid zijn zeer belangrijk. Vertel hem wat je lekker vindt en ook vooral ook wat niet. Zo zal het voor hem makkelijker zijn om je te doen genieten en vice versa.

Geef hem wat vaker een pijpbeurt. Geen enkele man zal er eentje afwijzen. Als je er zelf onzeker over bent of je weet niet of je het goed doet, vraag het dan. Luisteren tijdens de actie kan je ook al wat aanleidingen geven.

Stel je wat speelser op. Mannen raken behoorlijk opgewonden van een vrouw die hem uitdaagt. Bijt eens in zijn oorlel of fluister hem sexy dingen toe. Succes gegarandeerd. Misschien ontdek je zo nog iets wat jullie beiden lekker vinden.

Wees zelfverzekerd. De laatste, maar niet de minst onbelangrijke tip: zelfverzekerheid is sexy. Accepteer je lichaam en hij zal dat automatisch ook doen. Seks draait niet alleen om de looks. Geniet en de rest komt vanzelf!