VIDEO. Alweer een affaire in Australische ‘Blind Getrouwd’

Niet alles verloopt volgens plan in de Australische ‘Blind Getrouwd’. Er is namelijk een affaire tussen twee kandidaten. Iets wat bij de Belgische versie ondenkbaar lijkt.

In het programma ‘Married at First Sight’ komen tien koppels elke week samen voor een ‘dinner date’. Ze wonen bovendien ook in hetzelfde gebouw. Daardoor gebeuren er weleens ongeplande dingen. Vorig seizoen leidde dat tot een programma vol affaires en partnerruil. Ook dit jaar is dat het geval.

Geen vonk

De experts koppelden de 28-jarige Ines en de 34-jarige Bronson aan elkaar, maar de vonk sloeg helaas niet over. Ook de 27-jarige Elisabeth en de één jaar jongere Sam bleek niet voor elkaar bestemd te zijn, en dat stak de ambachtsman niet onder stoelen of banken. Sam ging niet mee op huwelijksreis en stond de dag na de trouw op de begrafenis van de moeder van zijn ex. Nadien heeft hij een week niets laten weten.

In de Australische versie kunnen de koppels elke week kiezen of ze bij elkaar blijven of van elkaar scheiden. Aangezien Ines en Sam een boontje hebben voor elkaar, beslisten de twee koppels samen te blijven. Niet om aan hun huwelijk te werken, maar wel om een affaire te beginnen.

Opgezet spel

In de preview van de volgende aflevering blijkt hun plannetje gewerkt te hebben en kussen ze elkaar. Maar, niets blijkt wat het lijkt. Volgens een bron op de set zouden Ines en Sam helemaal geen klik hebben. De affaire werd in scène gezet door de producers, omdat ze vorig jaar merkten dat de kijkcijfers fors omhoog gingen toen er een romance ontstond. Ines en Sam gingen akkoord om tegen betaling drama te veroorzaken.

De opnames vonden enkele maanden geleden plaats. Sam zou ondertussen samen zijn met iemand anders.