Tomorrowland viert 15de verjaardag met eigen radiostation

Tomorrowland viert 15de verjaardag met eigen radiostation
Belga / J.A. Gekiere

Tomorrowland heeft een eigen digitaal radiokanaal gelanceerd naar aanleiding van de vijftiende verjaardag van het dancefestival. De zender kreeg de naam ‘Tomorrowland One World Radio’. Tot en met 31 augustus kan je ernaar luisteren via de website of de app van het festival.

Volgens de festivalorganisatoren kan je luisteren naar “unieke content en mixes die je nergens anders hoort, gecombineerd met de allerbeste momenten uit vijftien jaar Tomorrowland geschiedenis.” De content is zowel live als on demand beschikbaar. “We hebben twee jaar lang gewerkt aan het project en kijken ernaar uit om het eindelijk op de wereld los te laten.”

Armin Van Buuren

Tomorrowland strikte voor het project naar eigen zeggen zowel jong talent als gevestigde waarden die onlosmakelijk met het festival verbonden zijn. Zo zal de Nederlandse topdj Armin Van Buuren op vrijdag het weekend op gang trekken met een exclusieve mix en presenteren de Australische dj-zussen Nervo ‘The One World Radio Top 30’, gekozen door het Tomorrowland-publiek.