IN BEELD. Dit Instagramprofiel toont Ikeameubels in series en films

IN BEELD. Dit Instagramprofiel toont Ikeameubels in series en films
Instagram / @ikeastuffontv

Niemand ontkomt aan een occasioneel Ikeabezoekje. Zweedse balletjes, een slaapbank of een kastje: iedereen heeft wel een creatie van de Zweedse gigant in huis. En wist je dat ook de makers van heel wat films gaan meubelshoppen bij Ikea?

@ikeastuffontv

Het Instagramprofiel @ikeastuffontv toont je precies welke stukken in beeld komen en hoeveel die kosten. De man achter het sociale mediakanaal is niemand minder dan Kamiel De Bruyne – ja, dat is ook de bedenker van het programma ‘Sorry Voor Alles’. Die werkte als student bij Ikea en keek in zijn vrije tijd heel wat series. De afgelopen zeven jaar verzamelde hij daarom heel wat foto’s op Tumblr en sinds 2016 is zijn selectie ook terug te vinden op Instagram en Twitter.

Cataloguskiekjes

‘Sex Education’, ‘The Mentalist’, ‘La Casa de Papel’, ‘New Girl’… Alle bekende series maakten een tripje naar Ikea. Sommige van de foto’s zouden bijna kunnen doorgaan als een pagina uit de catalogus. Heb je zelf nog iets zien voorbijkomen? Dan kan je Kamiel altijd een berichtje sturen op Instagram!

View this post on Instagram

Is this The Great Ikea Heist or what?

A post shared by IKEA-stuff on TV (@ikeastuffontv) on