Kinderen van P!nk troosten haar met speciaal cadeau

Schattig! De kinderen van P!nk hebben haar een zelfgemaakte Grammy overhandigd. De zangeres verloor in de categorie ‘Pop Vocal Album' van popster Ariana Grande. Grammy of niet, ze verdient alvast de prijs volgens haar kinderen.
door
chloe.festraets
Leestijd 1 min.

P!nk postte op Instagram een foto van haar zoon en dochter die een zelfgemaakte Grammy overhandigen. Op de foto's zien we haar 7-jarige dochter Willow die moederlief trots de award aanreikt. Die is gemaakt van aluminiumfolie en een kartonnen doos. Op een andere foto staat de 2-jarige zoon Jameson met de Grammy in zijn handen. “Bedankt kinderen, dit is mijn favoriete award”, aldus P!nk.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par P!NK (@pink) le

Verlies

Ze tweette na de awardshow over haar verlies. "Ik vind het best gaaf dat ik net mijn twintigste Grammy-nominatie verloren heb", schreef P!nk. Hoewel ze de afgelopen jaren twintig keer werd genomineerd, heeft de zangeres maar drie beeldjes op haar schouw staan. Eén uit 2004, een andere uit 2011 en nog een van het jaar daarna.

I think it's kind of rad that I just lost my 20th Grammy nomination. I'm always honored to be included. Now to get this sick baby in the bathtub. Congrats to all the nominees! Have fun tonight.

— P!nk (@Pink) 11 février 2019