Ploegmaat Romelu Lukaku bedriegt zwangere vriendin

Ploegmaat Romelu Lukaku bedriegt zwangere vriendin
AFP / F. Fife

Anthony Martial, een ploegmaat van Romelu Lukaku bij Manchester United, heeft het nogal bont gemaakt. In de zomer van vorig jaar bedroog hij zijn hoogzwangere vriendin met het 20-jarige model Malika Semichi. Zij stond het Britse dagblad Daily Star te woord. 

Geen seks

Volgens Semichi leerden zij en Martial elkaar vorige zomer kennen. De voetballer had toen net te horen gekregen dat hij onverwachts niet geselecteerd was voor het WK in Rusland. Martial moest duidelijk wat stoom afblazen en ging feesten in Parijs, waar hij Semichi tegen het (mooie) lijf liep. “Het ging er eerst vooral vriendschappelijk aan toe. Ik wist dat hij een vriendin had, maar hij vertelde me dat ze geen seks meer hadden omdat zij zwanger was”, aldus het model.

Hôtel Du Midi

Niet veel later spraken de twee af in een tweederangs hotelletje Hôtel Du Midi. Dat bevindt zich op een boogscheut van het Parijse treinstation Gare de Lyon. Een opmerkelijke keuze gezien het feit dat Martial meer dan 100.000 euro per week incasseert. Volgens Semichi hielden ze nog lang contact en noemde hij haar “mijn tweede liefje”. Na verloop van tijd voelde het model zich echter gebruikt en voelde ze zich schuldig omdat zijn vrouw nog maar net was bevallen. “Moesten de omstandigheden anders zijn geweest, dan was ik er helemaal voor gegaan. Maar nu moet hij zich gewoon schamen”, besluit Semichi.

Ploegmaat Romelu Lukaku bedriegt zwangere vriendin
Malika Semichi / Foto rv