Julie Van den Steen deelt vreemde berichten van ‘fan’

Instagram / @julievandensteen

MNM-presentatrice Julie Van den Steen krijgt – net als sommige andere bekende Vlamingen – nu en dan vreemde berichten in haar inbox. Maar dit bericht was zo tegenstrijdig dat ze het wilde delen.

Onlangs vroeg iemand via Instagram aan de 26-jarige MNM-presentatrice wanneer ze nog eens op de radio kwam. Want het was “zo saai zonder haar”.

Enkele dagen geleden veranderde hij of zij helemaal van gedacht en stuurde: “Wanneer ga jij eens ontslag nemen? We zijn u zo beu”. Julie vond het bericht zo verwarrend grappig dat ze het op haar Instagram Stories plaatste.

“Dik, lelijk, aandachtshoer”

Julie liet onlangs nog weten dat ze de vulgaire berichten die An Lemmens toegestuurd kreeg en online plaatste “heel herkenbaar” vindt. Ook Julie krijgt er vaak mee te maken. “Tegen mij zeggen ze dat ik geen borsten heb. Dik, lelijk, aandachtshoer: ik krijg het allemaal te horen. In het begin antwoordde ik, maar daar ben ik mee gestopt. Je went er ook wel aan, maar op sommige dagen trek ik het me harder aan dan op andere… Al mijn hele leven wil ik door iedereen leuk gevonden worden. Dat wil toch iedereen?”, vertelde ze eerder in Humo.

Instagram Stories / @julievandensteen