VIDEO. 'Blind Date'-Sebastiaan kan zijn ogen niet van afdruipende kandidate houden

Woensdagavond werd de eerste aflevering van ‘Blind Date' uitgezonden. En er werd al meteen heel wat afgelachen met de kandidaten, in het bijzonder met Sebastiaan.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Vijftien jaar na de laatste aflevering van het legendarische datingprogramma ‘Blind Date' werd het format woensdagavond nieuw leven ingeblazen onder het goedkeurende oog van presentatrice Nathalie Meskens.

In het eerste deel mocht Mattijs een van de drie vrouwelijke kandidates uitpikken, maar het tweede deel zorgde toch voor dat tikkeltje meer spektakel.

Geile blik

Daarin kregen twee dames, Laura en Lotte, de kans om een van de drie heren aan de haak te slaan. Lotte werd echter vervroegd naar huis gestemd door de meerderheid van de mannen. Toen ze de heren passeerde, werden de ogen van Sebastiaan als een magneet aangetrokken tot het achterwerk van Lotte.

Dat gênante momentje was ook Twitter niet ontgaan. Heel wat mensen lachten zich een kriek met de 27-jarige entertainer uit Balen. Jammer genoeg voor hem moest hij als eerste het spel verlaten.

HAHAHA die checkt gewoon kei hard die haar kont!! #blinddate pic.twitter.com/LZ8L28Y7Gx

— hannahthyssen (@hannahthyssen1) February 6, 2019