Krijg een gratis tattoo voor Valentijn!

Tattooliefhebbers opgelet: je kan op Valentijn een gratis tatoeage scoren. Je moet er wel voor naar Nederland, maar dan heb je ineens een excuus om er een citytripje van te maken. Het Nederlandse warenhuis Hudson's Bay geeft z'n bezoekers dit jaar geen chocolade of rozen voor Valentijn, maar een tattoo.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Bloemen verwelken

"Bloemen verwelken, schepen vergaan, maar tatoeages blijven eeuwig staan." Zoiets moet de directie van de warenhuisketen gedacht hebben. Op valentijnsdag kan je een bezoekje brengen aan een van de dertien vestigingen doorheen Nederland. Wil je een gratis tatoeage, dan zal je wel eerst vijftig euro moeten uitgeven. Maar gezien het ruime aanbod, zal er altijd wel iets zijn dat je sowieso toch nodig had.

Hartjes

En hoe zit het dan met die tattoos? In de meeste vestigingen kan je tussen 13 uur en 21 uur terecht om er eentje te laten zetten. De plaatsen zijn beperkt, dus je zal wel op tijd moeten komen. Je moet ook minstens 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor de actie. Je hebt dan wel de keuze tussen verschillende tekeningen, waaronder uiteraard hartjes en andere liefdestoestanden. Wil je samen met je beste vriendin een tattoo laten zetten? Dat kan en ook daarvoor zijn specifieke designs voorzien. Hup naar Nederland!