Deze vijf accessoires moet je dochtertje gewoon hebben

Max Pixel

Niets leukers voor je dochter dan, naast een mooie outfit, te kunnen pronken met originele accessoires. We zetten er alvast vijf op een rijtje.

Kinderkleding, die is er in overvloed, voor alle leeftijden. Maar eens je dochtertje uit haar babykleding is gesprongen, mag het al eens iets extra zijn.

Er komt immers een moment dat je dochter zich als een prinsesje wil voelen, en dus kan je haar heel gelukkig maken met enkele leuke accessoires. Om je alvast op weg te zetten, geven we enkele ideetjes mee.

Antislipsokjes

Jayno

Dan heb je net de parket geboend, komt je dochter overenthousiast aangelopen, en schuift ze uit over de gladde grond. En hoe vaak je haar duidelijk maakt dat lopen in huis gevaarlijk is, ze doet het morgen toch weer.

Dus meet je haar gewoon antislipsokjes aan, en in het beste geval zien ze er nog hip uit ook. De lichtroze en grijze sokjes van het merk Apollo hebben een speelse veterprint, maar vooral een veilige antislipzool. Die zal ze graag aantrekken, en al zeker als ze merkt dat die dekselse parket haar geen blauwe plekken meer oplevert.

 

Haarbandje met diamant

Jayno

Tja, met al die prinsessenfilms vraag je er een beetje om. Vroeg of laat wil je dochtertje er net als haar favoriete prinses uitzien en kan je op zoek naar haarbandjes voor je meisje. Je kunt alvast beginnen met een subtiel exemplaar met strik, zoals deze van het Noorse merk Prinsessefin – what’s in a name.

Leuk extraatje is het glinsterende Swarovski-steentje in de strik. Je dochter zal zich – in haar hoofd althans – meteen op het meest exclusieve prinsessenbal wanen.

 

Handtasje in de vorm van een ster

Jayno

En eenmaal ze vertrokken is naar dat bal, moet ze haar meest dierbare spullen toch dicht bij haar hebben. Een handtasje kan dan zeker van pas komen, en als die dan nog eens de vorm van een gouden ster heeft, dan klopt het voor haar helemaal. Le Big heeft het geknipte exemplaar in haar collectie zitten.

 

Glinsterende haarspeldjes

Jayno

Nu je dochter zich helemaal de ster van het bal waant, wil ze haar gouden lokken wellicht netjes vastspelden. Met de zilveren ‘Name It’-haarspeldjes blijft haar prinsessencoupe de hele avond in model. En stralen zál ze doen, met of zonder de hulp van de fonkelende steentjes in de speldjes.

 

Elegante handschoentjes

Jayno

Je wil uiteraard niet dat je dochter kou vat na zo’n bewogen avond. Dus kan ze haar handen maar beter goed inpakken. Met een merknaam als ‘Le Chic’ zal ze meteen verkocht zijn. En al helemaal als ze de witte pareltjes aantreft op de wollen handverwarmers. Geen barkoude winter die haar dag nog kan vergallen.