Eigenaar voetbalclub zet club te koop na plaatsen foto van penis

Twitter / @bigalanh5

Opmerkelijk verhaal vanuit Engeland. Alan Hardy, eigenaar van voetbal Notts County, plaatste afgelopen weekend per ongeluk een foto van zijn edele delen op Twitter en zette vervolgens enkele uren later de club te koop.

Hardy plaatste zondag op het sociale medium een screenshot van een reactie van een boze Notts County-fan. Onderin beeld waren echter ook andere foto’s te zien die op de telefoon van Hardy staan, waaronder een van zijn geslachtsdeel.

De eigenaar en voorzitter van de oudste profclub ter wereld, opgericht in 1862, verwijderde het bericht al snel weer. Toen was het leed (of lid) echter al geschied. Hardy bood uitgebreid excuses aan en beloofde per direct al zijn activiteiten op de sociale media te staken.

 

“Met tegenzin”

“Ik zal voortaan alleen nog via de officiële clubkanalen communiceren”, klonk het wat later. Enkele uren later verscheen dan op de website van Notts County het bericht dat Hardy “met tegenzin” de oudste profclub ter wereld van de hand doet.

Hardy was sinds 2017 voorzitter van Notts County, dat momenteel onderaan staat in de League Two, de Engelse vierde klasse. ‘Big Alan’ raakte vorig jaar ook al in opspraak wegens te hard rijden. Hardy kreeg toen een rijverbod van drie maanden.