Gelekte foto’s van de Samsung Galaxy S10 zijn veelbelovend

Samsung

Volgens de Duitse blog All About Samsung tonen onderstaande gelekte foto’s hoe de nieuwe Samsung Galaxy S10 eruit zal zien.

Op de beelden is te zien dat de nieuwste S10-telefoon van de Samsung Galaxy-reeks een bijna schermvullende voorkant heeft. Aan de voorkant lijkt de Galaxy S10 één ronde cameralens te hebben, terwijl het rechthoekige gat van de Galaxy S10 Plus ofwel twee cameralenzen verraadt, ofwel één cameralens en een sensor voor gezichtsherkenning heeft. Aan de achterkant vinden we bij beide toestellen drie cameralenzen, een flash, en twee sensors op elkaar terug.

De Galaxy S10 (Plus) zal 7,5mm dik zijn. Aan de onderkant treffen we de speakers aan, een USB-C-poort en een koptelefoonaansluiting. Vermoed wordt dat de toestellen aangedreven zullen worden door krachtige 4100mAh batterijen.

Stevig prijskaartje

Dat klinkt veelbelovend, al weet het Italiaanse TuttoAndroid dat je wel diep in de buidel moet tasten voor het nieuwe paradepaardje van Samsung. De goedkoopste versie, de Galaxy S10E, zou 779 euro kosten. Voor het luxebeest, de Galaxy S10 Plus met 12gb RAM en 1tb opslagruimte, betaal je 1.599 euro.

Voorlopig moeten we het stellen met deze vermoedens. Voor het definitieve verdict is het wachten op 20 februari. Dan presenteert Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen.

All About Samsung
All About Samsung
All About Samsung