Vijf straffe iPhone-gadgets die je absoluut moet hebben

Instagram / @prynt / @lumeecase

Als je dan toch betaald hebt voor een iPhone, kan je er maar best het uiterste uit halen. En dan hebben we het niet over de typische gadgets zoals een opzetbare cameralens, een stabilizer of een armband om je iPhone aan je lichaam te bevestigen. Nee, deze gadgets zijn veel exclusiever.

De technologie staat niet stil. En doordat de iPhone nog steeds bijzonder populair is, spelen gadgetbedrijven daar maar al te graag op in. Intussen zijn er gadgets bij de vleet, maar in dit artikel zetten we enkele zeer opvallende exemplaren in de kijker.

Een printertje dat je in je iPhone kunt vastklikken

Instagram / @prynt

Je mag dan wel op vakantie de perfecte foto gemaakt hebben op je iPhone en hem digitaal doorsturen naar je vrienden, nóg leuker is dat je hem ter plaatse kunt afdrukken. De Prynt Pocket klik je onderaan in je iPhone, en het printen kan beginnen. De foto’s zijn 5 op 7,5 cm groot en komen na dertig seconden uit het toestel. Je vakantielief zal nog nooit zo verrast geweest zijn in haar of zijn leven. En de papieren foto van jullie tweetjes zal zij of hij blijven koesteren.

 

Een hoes met extra fotobelichting

Instagram / @lumeecase

Met de nieuwste iPhone’s kan je prachtige kiekjes schieten, maar als het donker is, moet de fotokwaliteit nog steeds inboeten. Met de LuMee Duo Cell Phone Case heb je je eigen minifotostudio bij de hand. Aan de achterkant van de hoes bevinden zich twee ledstrips die extra licht voorzien, en ook aan de voorkant zorgt één ledstrip ervoor dat je nachtselfies er beter uitzien dan ooit tevoren.

 

Een alcoholtester die een chauffeur laat komen als je te dronken bent

BACtrack

We kijken allemaal weleens te diep in het glas. Maar minder leuk wordt het als je dan toch nog achter het stuur kruipt. Met de BACtrack Mobile Smartphone Breathalyzer speel je altijd op safe. Je blaast in het toestel zoals je dat bij een politiecontrole zou moeten doen, en via Bluetooth wordt het resultaat naar je iPhone verstuurd. Mocht je niet rijdensklaar bevonden worden, kan de app zelfs een Uber-chauffeur voor je regelen.

 

Maak van je iPhone een miniprojector

Luckies

Geen televisie in je slaapkamer? Geen enkel probleem. Plaats gewoon je iPhone in de Luckies Smartphone Projector en het beeld van je smartphone wordt tien keer vergroot geprojecteerd op de muur. Geen zin om veel geld uit te geven aan het meest recente model op de markt? Geen probleem, je kan de iphone 6s refurbished kopen bij telefoondiscounter.nl. Het projectordoosje is zodanig ontworpen dat ook het geluid versterkt wordt door de akoestiek. Film gedaan? Vouw het doosje gewoon toe. Of laat het open, want met het bruine nepleer ziet het er lekker retro uit.

 

Een vibrerende broek die je de weg wijst

Spinali

Het hoeft niet gekker te worden. De vibrerende broek van Spinali is via Bluetooth verbonden met je iPhone en werkt zo als navigatiesysteem. Aan de linker- en rechterkant van de broek zitten trilsensoren die aangestuurd worden door de app. Zo weet je welke kant je op moet zonder naar je iPhone te moeten kijken. Een beetje handsfree bellen 2.0, dus.

Alle gekheid op een stokje: zonder iPhone ben je met deze coole gadgets niets. Al vanaf de iPhone 6s kan je genieten van deze gadgets. En als je een refurbished exemplaar koopt, hoeft dat zelfs niet zo veel te kosten.