Bizar. Vrouw trouwt met een donsdeken

Bizar. Vrouw trouwt met een donsdeken
Foto Unsplash

Wat doe je als je maar geen geschikte partner kan vinden? Juist ja, je trouwt met je donsdeken. Dat is toch wat artieste Pascale Sellick gedacht moet hebben. En als je wil kan je zelfs bij de ceremonie en het feest achteraf aanwezig zijn!

Ideale partner

Eerlijk, er zijn weinig mensen die niet van hun bed houden. En een donsdeken is al helemaal het einde. Pascale noemt zichzelf een “onbeleefde, ruwe, spectaculaire exhibitionist” en beschrijft haar donsdeken als de meest intieme en vertrouwde relatie die ze ooit heeft gehad. De bruidegom in kwestie is vrij bleek en heeft rode hartjes over heel zijn lichaam. Pascale geeft wel aan dat ze wellicht af en toe van partner zal wisselen als ze daar zin in heeft.

Pyjama’s, badjassen en teddyberen

Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook heel wat voorbereiding. De bruid vroeg daarom aan Anna FitzGerald van WooHoo Art Events om het evenement in goede banen te leiden. De dresscode is alvast bekend: fluffy nachtkleding, pantoffels en badjassen. De bruidegom mag immers niet in het niet vallen bij de rest van de gasten. Ook warmwaterkruiken en teddyberen zijn welkom.

Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je op zondag 10 februari in het Britse Exeter bent. De ceremonie zelf vindt plaats om 14 uur in de Rougemont Gardens, nadien ben je welkom in The Glorious Art House voor het feest.