Croky Cup - Wouter Vrancken toont zich teleurgesteld na gelijkspel: "We hadden moeten winnen"

KV Mechelen-coach Wouter Vrancken was na afloop van het 0-0 gelijkspel tegen Union in de heenwedstrijd van de halve finales van de Croky Cup niet erg tevreden. De Limburger zag zijn team de hele tweede helft domineren. "We verdienden om hier te winnen", liet hij optekenen. "Voor rust waren we slordig", opende Vrancken. "Dat beterde enigszins na een halfuur en van onze prestatie na rust ben ik heel tevreden. Ik zag veel gretigheid. We domineerden Union volledig en verdienden minstens één doelpunt. Dat is er jammer genoeg niet gekomen en dat is mijn enige opmerking aan de spelers. Ze moeten hun kansen afwerken. Ik ben langs de andere kant ook tevreden dat we de nul hebben kunnen houden. Dat is ook belangrijk in dit format met heen- en terugwedstrijden. Dinsdag is de return al. We kennen elkaar zo goed na al vier keer tegen elkaar gespeeld te hebben dit seizoen. Ik kan dan ook niet meer verrast worden door mijn collega Elsner. Hun sterk openingshalfuur kwam zeker niet onverwacht voor mij. Beide teams staan honderd procent terecht in de halve finales. Voor ons wacht tussendoor zaterdag ook nog de topper in de competitie tegen Beerschot Wilrijk. Die is eigenlijk nog wel belangrijker, want promotie blijft het belangrijkste doel. De Beker is een bonus."

Union-coach Luka Elsner kon leven met de 0-0. "We hebben een fantastisch eerste halfuur gespeeld", begon de Sloveen. "Na rust verandert de wedstrijd natuurlijk door de rode kaart voor Peyre. Ik heb de fout nog niet teruggezien, en weet nog niet of het terecht was. Maar wat zeker is, is dat we nadien gevochten hebben als leeuwen. Dinsdag is alles nog mogelijk. We zullen tot het uiterste gaan om de finale te bereiken."