Linde Merckpoel maakt carrièreswitch

Deze ochtend werd bekend dat Linde Merckpoel haar radiocarrière vaarwel zegt. Vanaf 4 februari is het ochtendprogramma 'Linde Staat Op' dus niet langer. Merckpoel blijft wel nog aan de slag bij StuBru en haar plaatsje op de radio wordt ingenomen door Michèle Cuvelier.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

#Linde

Gedurende 2,5 jaar was Linde Merckpoel vaste kost op StuBru tijdens de vroege ochtenduren. In een Instagrampost maakte de presentatrice vandaag echter duidelijk dat radiomaken niet langer haar grootste passie is. Ze zal zich daarentegen concentreren op het maken van video's. In de tweewekelijkse YouTube-serie #Linde zal ze verhalen vertellen die haar intrigeren.

Michèle Cuvelier

Michèle Cuvelier zal haar plaatsje op de radio innemen. Zij presenteert al drie jaar het avondprogramma 'Zender', maar was lange tijd relatief onbekend. Na haar verschijning in 'De Slimste Mens ter Wereld' en haar rol als presentator van 'De Warmste Week' won ze snel aan bekendheid. "Er zal geen ochtendhumeur zijn. Misschien wel een nachthumeur, wanneer die wekker gaat om 4 uur. Maar met plezier hé", aldus Cuvelier.