Ei verslaat Kylie Jenner op Instagram

Ei verslaat Kylie Jenner op Instagram
Instagram / @world_record_egg

Het record voor meest-gelikete foto op Instagram stond lange tijd op naam van Kylie. Met name de eerste foto van haar dochtertje Stormi Webster verzamelde heel wat hartjes. Maar niet iedereen was het daarmee eens. Een ei heeft nu maar liefst 25 miljoen likes verzameld. Dat zijn er 7 miljoen meer dan Kylie.

View this post on Instagram

stormi webster šŸ‘¼šŸ½

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ambitieus eiHet account ‘@world_record_egg’ telt slechts een enkele post. De foto van het ei werd op 4 januari geplaatst met een onderschrift dat weinig aan de verbeelding overlaat. “Laten we samen een wereldrecord breken en de meest-gelikete foto op Instagram worden. En daardoor het huidige wereldrecord van Kylie Jenner (18 miljoen) verbreken! We kunnen dit!”

Henrietta en Eugene

En ja hoor, sindsdien verzamelde het ei meer dan 25 miljoen hartjes. Kylie Jenner lijkt plots een kleine speler. De eigenaar van ‘@world_record_egg’ wou geen commentaar leveren aan Buzzfeed. Per mail liet hij of zij enkel weten dat de moeder van het ei Henrietta heet en afkomstig is van het Britse platteland. Het eitje zelf werd Eugene gedoopt.

Kylie Jenner liet haar woede de vrije loop op een van Eugenes soortgenoten. Ze had duidelijk nog een eitje met hem te pellen.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on