Chris Pratt enkele maanden na scheiding alweer verloofd

Foto AFP / V. Macon

Chris Pratt mag Arnold Schwarzenegger binnenkort zijn schoonvader noemen. De 39-jarige acteur heeft op Instagram zijn verloving met Arnolds dochter Katherine aangekondigd. Pratt scheidde pas in oktober van actrice Anna Faris, maar is nu dus al klaar voor een nieuw huwelijk.

“Lieve Katherine, ik ben zo blij dat je ja hebt gezegd!”, schreef Chris bij een foto waarop hij zijn kersverse verloofde een kus geeft, terwijl zij haar ring showt. “Ik vind het geweldig om met je te trouwen. Trots om vrijmoedig in geloof met je te leven. Daar gaan we!”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! 💍🙏♥️

Une publication partagée par chris pratt (@prattprattpratt) le

Scheiding vers in het geheugen

Pratt en Schwarzenegger werden in juni vorig jaar voor het eerst samen gezien tijdens een picknick aan de kust van Santa Barbara. Toen was de acteur officieel nog getrouwd met actrice Anna Faris.

Chris en Anna maakten in de zomer van 2017 bekend dat ze na een huwelijk van ruim acht jaar uit elkaar gingen. De twee kregen één kind, zoon Jack.