Stormy Daniels biedt alternatief voor toespraak Trump

Foto AFP / R. Hirschberger

Pornoactrice Stormy Daniels heeft vannacht via een livestream haar wasgoed opgevouwen in ondergoed. Ze deed dit op het moment dat president Donald Trump de natie toesprak over de aanhoudende shutdown. 

“Als u deze avond iets wil bekijken van enig belang: ik zal live op Instagram mijn wasgoed opvouwen in ondergoed gedurende acht minuten”, kondigde Daniels aan op Twitter.

 

De president van de Verenigde Staten begon op hetzelfde tijdstip aan z’n toespraak, waarin hij zijn project om een muur te bouwen aan de zuidelijke grens zou verdedigen. De muur, waarvan Trump tijdens de campagne volhield dat Mexico die zou betalen, heeft tot een budgettaire impasse geleid die de federale overheid al achttien dagen voor een stuk verlamt.

Minnares van Trump

Stephanie Clifford, zoals Stormy Daniels echt heet, zegt dat ze een seksuele relatie had met Trump in 2006, enkele maanden nadat het jongste kind van de New Yorkse magnaat werd geboren.

Zijn advocaat, Michael Cohen, gaf aan het gerecht toe dat hij haar 130.000 dollar zwijggeld betaald had op vraag van Trump. Doordat dit gebeurde kort voor de presidentsverkiezingen van november 2016, kan dit als een illegale campagnecontributie gezien worden. Trump, die de verhouding steeds ontkend heeft, bekende dat hij zijn advocaat heeft terugbetaald.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Laundry is done!

Een bericht gedeeld door stormydaniels (@thestormydaniels) op