Justin en Hailey Bieber op huizenjacht

Foto AFP / N. Hunt

Justin en Hailey lijken op huizenjacht te zijn. Sinds hun huwelijk in september lijken Justin Bieber en Hailey Baldwin (of was het Bieber?) onafscheidelijk. De twee brengen bijna al hun tijd samen door en flirten openlijk op Instagram. Nu heeft het koppel nood aan een stulpje in Los Angeles.

Demi Lovato

De huizenjacht is al een tijdje bezig. In oktober werden de twee al gespot tijdens een bezoek aan het huis in Beverly Hills waar Demi Lovato bijna overleed aan een overdosis. Dat huis telt onder andere vier slaapkamers, zes badkamers, een zwembad, bar en bioscoopzaal. De vraagprijs was acht miljoen euro, niet niks dus. Maar dat volstond blijkbaar niet.

Gezinsuitbreiding

Op dit moment verblijven Justin en Hailey regelmatig in New York en huren ze een villa in Los Angeles voor 90.000 euro per maand. Met het oog op gezinsuitbreiding zijn ze nu echter op zoek naar iets anders. Hailey Bieber bezocht maandag namelijk een huis in de rijkenbuurt Encino in Los Angeles. De vraagprijs daarvoor bedraagt maar liefst 13 miljoen dollar (omgerekend 11,5 miljoen euro). In ruil daarvoor zouden ze wel beschikken over tien slaapkamers en elf badkamers. Kijk binnen bij wat mogelijk het toekomstige optrekje van de Biebers is.