Gymsessies kosten Selena Gomez 265 euro per uur

Foto AFP / V. Macon

Als je van plan bent Selena Gomez op slinkse wijze te ontmoeten door dezelfde fitnesslessen te volgen, dan zal je dat een stevige duit kosten. E!News meldt namelijk dat de zangeres maar liefst 265 euro per uur betaalt voor haar ‘workouts’. 

De voormalige Disney-ster had vorig jaar veel problemen met haar gezondheid. Ze kende meerdere ziekenhuisopnames met betrekking tot lupus, haar niertransplantatie en een depressie. De 26-jarige besloot dan ook om zich te herbronnen in een soort van instelling.

Sinds vorige maand is Gomez weer thuis in Los Angeles, waar ze verder werkt aan haar “fysieke en mentale welzijn”, aldus E!News.

“Terug in haar routine”

Een van die manieren waarop Gomez aan haar gezondheid werkt, is de Hot Pilates-les. “Ze vindt het heerlijk dat de warmte haar lichaam echt reinigt en ze voelt zich al veel beter sinds ze vaak is gegaan”, merkte de insider op.

Volgens een andere bron vinden de lessen plaats in verwarmde studio’s van 95 graden met muziek op de achtergrond. Deelnemers werken er met lichte gewichten en weerstandsbanden. De hitte ontgift, warmt de spieren op en zou helpen met ontstressen.

Als wereldster kan Gomez natuurlijk moeilijk samen met gewone mensen lessen volgen. Aan die privélessen hangt echter wel een serieus prijskaartje. Volgens de bron betaalt Gomez maar liefst 300 dollar per uur, omgerekend zo’n 265 euro.