VIDEO. Hilarische Jeroom maakt gehakt van bekende Nederlanders

Dat Jeroom BV's er stevig van langs kan geven, bewijst hij elk jaar weer in ‘De Slimste Mens ter Wereld'. Maar ook Nederland ontsnapt dit jaar niet aan zijn fratsen.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Jeroom nam dit jaar immers deel aan ‘The Roast of Johnny de Mol', een programma op Comedy Central waarin bekende Nederlanders elkaar op de ‘roaster' leggen. Jeroom werd dit jaar aangeduid als roastmaster en mocht dus alle roastmomentjes netjes aan elkaar breien.

Lachen en gieren

Gasten van de partij waren Peter Pannekoek, Heleen van Royen, Ruben van Zwieten, Tatum Dagelet, Najib Amhali, Tooske Ragas, Danny Froger en Patty Brard. Zij werden een voor een vakkundig in mootjes gehakt door de 41-jarige cartoonist. Een greep uit zijn geniale ingevingen:

Over Danny Froger: “Ik hoorde dat je een ongeluk hebt gehad, maar toen ik googelde op ‘Danny Froger ongeluk' vond ik alleen een foto van jouw teleurgestelde ouders.”

Over Patty Brard: “Het wordt een avond van lachen en gieren, en met dat laatste bedoel ik niet de vogels die boven Patty Brard cirkelen.”

Over Johnny de Mol: “Het acteren zit in je bloed, net als elke denkbare geslachtsziekte.”