Nainggolan verontschuldigt zich: "Moeilijke momenten maken deel uit van het leven"

door
Belga
Leestijd 1 min.

"Sorry voor alles wat er gebeurt. Moeilijke momenten maken deel uit van het leven", zo reageert Radja Nainggolan (30) op Instagram nadat hij gisteren voorlopig geschorst werd door Inter Milaan omwille van "disciplinaire redenen". "Het belangrijkste is om op te staan uit deze situaties, vooruit te kijken en door hard werken altijd mijn best te doen!" De voormalige Rode Duivel werd volgens Italiaanse media gesanctioneerd omdat hij de voorbije weken enkele keren te laat kwam op training.

Zaterdag speelde Inter 1-1 gelijk bij Chievo op de zeventiende speeldag. Nainggolan werd in de 67e minuut naar de kant gehaald. Woensdag ontvangen de Milanezen Napoli, tweede in de stand. Inter telt 33 punten, Napoli 41.

Nainggolan ruilde afgelopen zomer AS Roma voor Internazionale. De middenvelder - gehinderd door blessures - speelde tot dusver 15 wedstrijden voor Inter, waarin hij drie keer scoorde.

In mei van dit jaar stopte Nainggolan bij de Rode Duivels, nadat hij door bondscoach Roberto Martinez niet werd geselecteerd voor het WK in Rusland. Hij verzamelde 30 caps en maakte daarin zes goals. Nainggolan zorgde al geregeld voor ophef, door onder meer op sociale media video's te delen waarop hij rokend en alcohol drinkend te zien is. Begin dit jaar werd hij omwille van die reden door AS Roma beboet en één wedstrijd aan de kant gehouden.

bron: Belga