Is er een verzoening tussen Cardi B en Offset in de maak?

Ondanks hun recente breuk, zijn Cardi B en Offset van plan de kerstdagen samen door te brengen. Een bekende van het stel vertelt aan E! dat Cardi wil dat hun dochtertje Kulture haar eerste kerst met haar beide ouders doorbrengt.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Cardi maakte op 4 december bekend dat zij en de Migos-rapper niet meer bij elkaar zijn. Dat kwam toen voor velen als een complete verrassing, maar niet voor insiders.

Kort voordien waren er namelijk berichtjes gedeeld van Offset die op zoek was een trio, en niet met z'n vrouwtje. Hij stuurde naar een zekere Summer Bunni om een ménage-à-trois te regelen met een andere vrouwelijke rapper genaamd Cuban Doll.

Offset probeert de brokken te lijmen

Sindsdien doet Offset hard zijn best om de boel te lijmen. Dit weekend onderbrak hij nog een concert van de 'Bodak Yellow'-zangeres om haar te vragen hem terug te nemen. Eerder plaatste hij een emotionele videoboodschap op sociale media waarin hij haar om vergiffenis vroeg.

Pater familias 

Als Offset niet alleen Kulture, maar ook zijn andere kinderen wil zien met kerst, krijgt de 27-jarige het nog druk. Hij heeft naast zijn vijf maanden oude dochter met Cardi nog drie kinderen met evenveel vrouwen.