Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

honden
Foto Pexels

Bertus (refnr 14110)

Hoi, ik ben Bertus. Ik ben een zeer vrolijk en speels hondje, een slim en pienter kereltje dat wel wat beweging en actie nodig heeft. Ik kan soms wat onstuimig zijn, maar blijf steeds even lief. Ik ben sociaal met andere honden. Ik ben een braaf en vriendelijk hondje dat om onbegrijpelijke redenen in een Spaans dodingstation zat. Nu ben ik veilig, maar wie zorgt voor een happy end?

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2 jaar
Ras: kruising
Grootte: 48 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 16 kg

Maddy (refnr 14111)

Ik ben Maddy, een mooi en nog jong Bodeguerootje dat werd bevrijd uit een eng dodingstation waar ik weinig of geen kans maakte. Ik ben een zeer enthousiaste en lieve, leuke meid die wel van wat actie en beweging houdt. Ik kan ook goed met andere honden om. Ik ben gemakkelijk in de omgang en heel intelligent. Wie wil mij een nieuwe en mooie toekomst bieden?

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 2,5 jaar
Ras: Bodeguero
Grootte: 41 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 13 kg

Isaura (refnr 14115)

Mijn naam is Isaura. Ik ben een al iets oudere dame, die gesteld is op haar rust. Wanneer de andere honden mij te veel lastigvallen, ben ik een klein beetje een brompot. Ik ben geen hond om bij jonge, drukke kindjes te plaatsen want ik verkies eerder een kalme omgeving. Ik houd wel heel veel van knuffelen met mensen. Veel vraag ik eigenlijk niet…een toertje om, een liefkozing en een heel zacht kussen in mijn gouden mand.

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 10,5 jaar
Ras: kruising
Grootte: 52 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 24 kg

Praktisch

Interesse in Bertus, Maddy, Isaura of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Voor Sashi en Erika kan je mailen naar [email protected], of bellen naar 0474/19.10.75. Voor Vicctor kan je mailen naar [email protected], of bellen naar 0477/22.98.33. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zit het volgende inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind via shin.be.