Scheiding van het jaar: vrouw en piratengeest uit elkaar

Amanda Teague, de Ierse vrouw die begin dit jaar in het huwelijksbootje stapte met de geest van een achttiende-eeuwse piraat, gaat scheiden. Dat meldt de krant Irish Mirror. Hoewel het eerder nog de man van haar leven was, waarschuwt ze anderen nu voor de gevolgen van spiritualiteit.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

De geest van haar leven

Amanda had al vijf kinderen uit een vorig huwelijk, maar was ontgoocheld in mannen. Toen ontmoette ze Jack, een piratengeest uit de achttiende eeuw. Hij was naar eigen zeggen haar soulmate. Teague is actief als Jack Sparrow-imitator en dat schiep meteen een hechte band tussen de twee. Net zoals in een normale relatie, hadden de twee ruzie, gingen ze op dates en hadden ze seks. Ze trouwden in januari op internationale wateren in het gezelschap van Amanda's familie en vrienden.

Over en uit

Aan alle mooie sprookjes komt een einde, zo ook aan dat van Amanda en Jack. Volgens de Ierse krant Irish Mirror postte Teague het volgende op Twitter: "Ik zal alles op tijd en stond uitleggen, maar voorlopig wil ik iedereen aansporen om HEEL voorzichtig te zijn met spirituele zaken. Het is een heel delicate kwestie." Voor nu bent u dus gewaarschuwd en er komt ongetwijfeld nog een staartje aan het verhaal. Argh!