Studio 100-prinses Desirée Viola plots overleden

Desirée Viola overleden
Instagram / @desireeleonora

Desirée Viola, bekend als Studio 100-prinses Roos uit de reeks ‘Prinsessia’, is onverwachts overleden. “Wij zijn geschokt door het plotse overlijden. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden”, klinkt het bij Studio 100. 

Naast haar rol in ‘Prinsessia’, was de 26-jarige actrice ook te zien in ‘1000 Zonnen’, ‘Galaxy Park’ en de reeks ‘Secrets’. Het nieuws werd bevestigd door Studio 100 en VRT. Over de omstandigheden van het overlijden worden geen mededelingen gedaan. “Wij zijn geschokt door het plotse overlijden van Desirée Viola”, aldus Studio 100. “Ze was een getalenteerde actrice en een bijzonder fijne en enthousiaste collega. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar haar familie en vrienden.”

Steunbetuigingen 

BV’s en collega’s reageren verslagen op sociale media. “Hopelijk vind je je rust daarboven. We kijken omhoog naar jou. Bedankt dat je mijn lieve vriendin was”, schrijft Fauve Geerling, die prinses Violet speelt. Ook onder meer James Cooke en Miguel Wiels betuigen hun medeleven. De vader van Desirée plaatste een kort berichtje op Facebook waarin hij iedereen bedankt voor de steun. “Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven.”