Bruidegom zegt trouw af na deze harteloze opmerking van bruid

Foto: Pexels

Een man heeft zijn huwelijk afgeblazen nadat zijn verloofde zich van haar slechtste kant liet zien. Het begon allemaal bij de zus van zijn vrouw in spe die zwanger werd…

Een anonieme trouwplanner herinnert zich een volledig uit de hand gelopen trouwverhaal. De miserie begon toen de zus van de bruid onverwacht zwanger werd nadat ze drie jaar geprobeerd had om zwanger te geraken. De bruid was daar niet mee opgezet omdat de jurk van haar zus aangepast zou moeten worden aan de zwangerschap. Daarop liet ze haar zus weten dat ze liever niet wilde dat ze naar haar huwelijk kwam.

Baby overleden

Enkele maanden later zaten de bruid en haar moeder samen om de voorbereidingen voor de trouw te regelen. De moeder kreeg telefoon, liep naar een andere kamer om op te nemen en kwam al huilend terug de kamer in. Bleek dat de zus van de bruid een miskraam had gekregen.

De bruid reageerde daarop gortdroog. “Oh, aangezien ze niet meer zwanger is, mag ze wél naar mijn trouw komen”, klonk het, tot afgrijzen van haar moeder en de trouwplanner. “Nooit eerder zag ik iemand zo doorflippen. Het was afschuwelijk”, vertelt de trouwplanner op notalwaysright.com.

Gedegouteerd

De moeder van de bruid sprak de trouwplanner met een dodelijk kalme stem aan. “Het spijt me dat ik uw tijd verspild heb, maar het ziet ernaar uit dat ik het huwelijk niet meer ga financieren”, maakte ze duidelijk. Daarop begon de bruid als een bezetene in het rond te slaan, maar de moeder negeerde haar volledig.

De volgende dag kreeg de bruidegom te horen wat er gebeurd was. Hij annuleerde het huwelijk onmiddellijk.