Ook mannen mogen zich mooi maken

Beautycadeaus zijn al een tijdje niet meer exclusief voor vrouwen. Mijnheer heeft absoluut het recht om zich mooi te maken en zijn lichaam te verzorgen. Deze producten zullen hem helemaal doen stralen!
door
Janne
Leestijd 1 min.

Door Maïté Hamouchi

  • Energieboost

    Bij Kiehl's vind je prachtige geschenksets voor mannen die graag verzorgd voor de dag willen komen. De ‘Hey Handsome'-box (56 euro) belooft een energieboost op basis van cafeïne en vitamines. Hij bevat een moisturizer, lippenbalsem en energizing facewash. Wil je liever wat minder geld uitgeven, dan is de ‘Open Barbe'-set (26 euro) misschien iets voor jou. Hij bevat een scheergel, hydraterende crème, baardolie en reinigende gezichtsgel.

  • Alles voor haar en baard

    Het coole mannenmerk Johnny's Chop Shop vind je in België in de winkels van Di. Hun gamma stylingproducten zag het levenslicht in een hippe ‘Barber Shop' in Londen. Met ‘Johnny's Fix', de ‘Wild Cat' of wat ‘Trigger Happy'-spray breng je de meest uitdagende kapsels in model. De baardenhype loopt misschien een beetje op zijn laatste benen, maar voor de eigenaar van een fors exemplaar heeft Johnny's Chop Shop dé baardolie die zijn trots nog even extra zacht zal maken.

  • Voor een goed gehydrateerde huid

    Nuxe stelt ons zijn ‘Must Have' mannen-geschenkset voor, een supercadeau voor mannen met een gevoelige huid die goed gehydrateerd moet worden. De box bevat een multifunctionele hydraterende gel, een anti-iritatie scheergel en een multifunctionele douchegel. Op farmaline.be betaal je momenteel 20,02 euro in plaats van 36,40 euro.

  • Mini giftset

    Bij L'Occitane kan je terecht voor een mini giftset voor mannen (23 euro) met daarin een douchegel, aftershave balsem en een handzeep, allen lekker geparfumeerd met essentiële oliën.