Zeven feeërieke beautykoffers voor kerst

Voor de eindejaarsfeesten proberen de cosmeticamerken elkaar te overtroeven met fantasierijke, feeërieke make-upkoffertjes. Een overzicht.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Mystieke glow

Voor kerst lanceert Givenchy de make-upcollectie ‘Mystic Glow', helemaal in het teken van glitter en glamour. Het pièce de résistance van de collectie is dit highlighter poeder, dat je gezicht laat stralen.

van 33,50 tot 54,50 euro

Dream Queen

Het merk Too Faced bundelt enkele van zijn bestsellers in een Dream Queen-set, met een girly en glamoureus design speciaal voor de eindejaarsfeesten. Dit omvat een palet van 24 soorten oogschaduw en vier gelaatsproducten, waaronder de “Better Than Sex” mascara in reisformaat.

55 euro

Voor een gladde huid

Met zijn nieuwe metalen microvibratiekop beantwoordt de nieuwe editie van Brauns FaceSpa Pro aan de verwachtingen van vrouwen die thuis op zoek zijn naar een schone, gladde huid.

149 euro

De metallic tinten van YSL

Voor de eindejaarsfeesten stelt Yves Saint Laurent ‘Holiday Look' voor, een sprankelende make-upcollectie met rockaccenten en een focus op metallic tinten, goud en contrasten.

van 14 tot 54 euro

Kers op de taart

Het merk Benefit Cosmetics zet zichzelf in de kijker met een koffertje in de vorm van een taart, die fraai gedecoreerd is met vergulde details en drie van zijn iconische make-upbenodigdheden bevat.

30 euro

All you need for Christmas

De budgetvriendelijke koffer in het rijtje is de Di!Box: negentien beauty- en verzorgingsproducten voor je huid, haar, nagels, lippen, noem maar op! De box kost je 34,99 euro, terwijl alle producten samen 145 euro waard zijn. Vanaf 10 december is hij te koop op de webshop di.be. Wees er snel bij, want de zomereditie was op één dag tijd uitverkocht.

34,99 euro

Chubby Stick

De mythische Chubby Sticks van het merk Clinique zitten samen in een superkleurrijk koffertje voor de eindejaarsfeesten. Deze limited edition bevat maar liefst 20 Chubby Sticks met voedende formule.

104 euro