Peter Van de Veire kondigt schitterend nieuws aan op Instagram

Foto: VIER

MNM-presentator Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse zijn in blijde verwachting. Dat kondigde hij woensdagavond in volle Sinterklaassfeer aan op Instagram.

Ook Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse (33) hebben woensdagavond hun Sinterklaasschoentje gezet, met een wortel erin en suikerklontjes, zoals het hoort. Attente volgers wisten echter dat er meer aan de hand was, want in het midden pronkt er een babyschoentje. “#2019”, titelde de 47-jarige radioman uit Eeklo de foto.En jawel, ook zijn manager bevestigt het goede nieuws. “Ergens volgend jaar wordt Peter opnieuw papa en daar zijn zijn vrouw en hij ontzettend blij om. Nu gaat hij eerst nog even focussen op MNM, Les Flamands (het creatieve huis dat hij samen met Niels Destadsbader en Miguel Wiels oprichtte, red.) én ‘De Slimste Mens’. Kwestie dat het kind toch íets heeft om trots op te zijn”, knipoogt hij.

Al drie dochters

De Eén-presentator heeft overigens al drie volwassen dochters uit een vorige relatie. Jitske (25), Kato (22) en Hebe (19). Peter was pas 21 toen zijn toenmalige vriendin zwanger was. “Dat was even schrikken, want we waren eigenlijk veel te jong om mama en papa te worden. Maar op een bepaald moment neem je, na alle afwegingen, de beslissing om er volledig voor te gaan. En daar is een prachtkind uit voortgevloeid”, klonk het eerder in een interview.

Ondertussen quizt Peter er verder lustig op los in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De radioman zit vanavond al aan zijn zesde deelname.

View this post on Instagram

#2019

A post shared by Peter Van de Veire (@petervandeveire) on