Details lekken uit over breuk tussen Cardi B en Offset

AFP / K. Djansezian

Er bestaat niet meer zoiets als privé voor de grote sterren. Twee dagen nadat Cardi B op Instagram deelde niet meer samen te zijn met echtgenoot Offset, zijn er al heel wat sappige details in de openbaarheid gebracht. 

De timing van Cardi B haar schokkende aankondiging kwam voor velen als een complete verrassing, maar niet voor insiders. Kort voordien waren er namelijk berichtjes gedeeld van Offset die op zoek was een trio, en niet met z’n vrouwtje.Hij stuurde naar een zekere Summer Bunni om een ménage-à-trois te regelen met een andere vrouwelijke rapper genaamd Cuban Doll. Op de foto hieronder kunt U zien dat er hoegenaamd geen andere interpretatie mogelijk is.

Foto R.V.

Het lek – volgens TMZ georchestreerd door een rivale van Summer Bunni – bevatte ook een foto van een FaceTime-conversatie met Offset.

Dochtertje Kulture

Wat het extra pijnlijk maakt voor Cardi B, is dat de berichten dateren van 28 juni, slechts enkele weken voor de geboorte van hun dochtertje. Het lijkt erop dat de ‘I like it’-zangeres hem nu ook nog eens met die feiten op de neus wil drukken door een foto van hun dochtertje te delen op Instagram.

In oktober vertelde Cardi nog dat ze een aanbod “van zeven getallen” voor een foto van het gezicht van Kulture had afgewezen. “Mijn man en ik willen op dit moment onze baby gewoon niet laten zien”, verklaarde ze toen. Woensdag deelde ze dan een foto van Kulture in een autozitje. “Mijn hart”, staat er naast geschreven, waarop de kleine een slabbetje op naam draagt.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

My heart ❤️

Une publication partagée par CARDIVENOM (@iamcardib) le