Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?
Foto Unsplash

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Odin (refnr 13967)

Mijn naam is Odin. Ik ben een erg sociale en vriendelijke hond, speels en aanhankelijk, gemakkelijk in de omgang én met een peperkoeken hartje. Ik werd zwaar verwaarloosd en had het geluk gered te worden. Maar mijn échte geluk ligt nog ergens te wachten…in een nieuwe, eigen thuis, bij mensen die houden van het grotere type. Wie geeft mij een nieuwe kans…?

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2 jaar
Ras: kruising mastin
Grootte: 68 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 35 kg

Rory (refnr 14204)

Ik ben Rory. Ik ben een rustig, beetje verlegen hondje en heb een beetje tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb immers al een zeer zwaar leven gehad, en ben echt door de hel gegaan. Ik moest samen met mijn pupjes overleven op straat. Nu hebben ze allemaal gelukkig een fijne thuis. Hopelijk is het nu mijn beurt…

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 3 jaar
Ras: kruising
Grootte: 46 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 12 kg

Bono (refnr 14131)

Hoi, ik ben Bono. Ik ben een zot, klein ventje, waar je je een kriek mee lacht. Ik ben erg lief, energiek en speels met veel humor. Mijn nieuwe baasjes moeten wel van wandelen en spelen houden, want ik houd van actie. Ik kan ook heel goed om met andere honden. Wie is op zoek naar een leuke, kleine kameraad? Ik sta alvast paraat!

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 3 jaar
Ras: kruising
Grootte: 31 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 5 kg

Praktisch

Interesse in Sashi, Vicctor, Erika of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Voor Sashi en Erika kan je mailen naar [email protected], of bellen naar 0474/19.10.75. Voor Vicctor kan je mailen naar [email protected], of bellen naar 0477/22.98.33. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zit het volgende inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind via shin.be.