Welkom in het (nieuwe) tijdperk van de selfie

Naar onze smartphone grijpen om een bijzonder moment vast te leggen met een selfie, het is bijna een reflex geworden. Selfies voelen zo natuurlijk aan dat we er eigenlijk niet meer bij stilstaan. Maar dat doen wij graag wel!

Kraakhelder

Om te beginnen is er natuurlijk de kwaliteit van de camera zelf. Voorheen moesten we genoegen nemen met een front camera van max 2MP. Maar met de 8MP-camera van de Galaxy Note9 maak je kraakheldere selfies.

Bedien de camera op afstand

Dankzij de S Pen neem jij de mooiste selfies door de camera met de S Pen op afstand te bedienen. Je hoeft je niet meer te haasten voor de zelfontspanner, of allerlei onhandige trucjes uit te halen voor die geweldige selfie. Eén druk op de knop, meer is er niet nodig – zelfs op bijna 10 meter afstand. Zo kan jij de mooiste selfies nemen met je lief of de kids!

Altijd een goeie selfie

Naast de S Pen biedt de Galaxy Note9 de Flaw Detection technologie. Een handige functie die je helpt tot dat ene perfecte beeld te komen. Want deze functie ‘ziet’ namelijk bijvoorbeeld wanneer je met je ogen geknipperd hebt. Of wanneer je je toestel teveel bewogen hebt. Allemaal handige features om je selfie technieken te perfectioneren.
Samsung Blue Week
Zie jij dat ook wel zitten, zo’n selfie sessie met de Galaxy Note9? Geniet dan van de Samsung Blue Week: tussen 27/11 en 2/12 wordt de BTW één week lang terugbetaald op een selectie Samsung producten. En kan jij dus je eigen Note9 aan een zachter prijsje scoren!

ga naar www.metrophotochallenge.com