Verzoening tussen Wendy en Frans leidt tot nieuwe breuk met zoon Dylan

(c) Belga / K. Desplenter

Nieuwe ontwikkelingen in de soap rond Wendy Van Wanten en haar zoon Dylan, kort nadat ze zich opnieuw verzoende met hare Frans. “Wendy’s ogen zijn opengegaan”, hoort Dag Allemaal in haar omgeving. “Ze beseft dat ze door Dylan werd gemanipuleerd.” 

Vijf dagen postte Wendy Van Wanten een post op Instagram van zij en dochter Estelle, met de tekst “Mamma Mia. Here we go again…”. Een verhulde bekentenis dat zij en Frans het nog eens willen proberen? Zelf hullen ze zich naar aloude gewoonte achter een mistgordijn, maar bronnen dicht bij het koppel vertelden Dag Allemaal dat de twee weer naar elkaar zijn toegegroeid.

Wie wordt de man van Wendy?

De bom barstte vorige maand nadat Wendy alleen ironisch genoeg alleen verscheen bij de première van haar theatershow ‘Wie wordt de man van Wendy?’. Ze probeerde de kwestie te minimaliseren en zei dat hij gewoon thuis was. Frans reageerde toen aangeslagen op Instagram dat ze niet meer samen waren “doordat iemand tussen ons is komen te staan die van in het begin tegen mij was” – een niet zo subtiele verwijzing naar Dylan. Wendy postte toen dat zij en Frans door een moeilijke periode gingen en tijd nodig hadden om “na te denken”.

Dylan en Frans hebben bloedhekel aan mekaar

Het was al langer een publiek geheim dat Frans en Dylan, de oudste zoon van Wendy, niet door één deur konden. Onlangs deed Frans nog een emotionele oproep aan Wendy om “nog eens te praten”, waar ze nu dus op lijkt te zijn ingegaan. “Dylan heeft zijn hand overspeeld en trekt tot zijn grote woede nu aan het kortste eind”, staat te lezen in Dag Allemaal.

Maar ze heeft natuurlijk een 10-jarige dochter met Frans, ook een grote factor in dit ganse verhaal. “Wij denken dat Wendy plots besefte dat ze dat niet zomaar wil weggooien, en dat Dylan haar manipuleerde om Frans buiten te houden. Haar ogen zijn opengegaan, en dat is haar niet in dank afgenomen door Dylan. We hopen dat ze écht weer bij elkaar zijn. Want Dylan buiten betekent, logisch gezien, dat Frans weer binnen is”, klinkt het bij een anonieme bron in Dag Allemaal.  Een andere intimus van Wendy vertelde het weekblad dan weer over sms’en die Dylan recent naar Wendy stuurde. “Die stonden vol verwijten aan het adres van Frans”, klinkt het. “Grove verwijten.”

“Ik wil met rust gelaten worden”

Dat Frans en Wendy opnieuw samen zijn, is ook in showbizzland geen geheim meer. Hoezeer ze ook hun best doen om van de radar te blijven, Frans werd tijdens optredens van Wendy al een paar in de coulissen gespot. Bij een optreden vorige week in het West-Vlaamse dorp Ooigem liet Wendy de aanwezige journalisten en fotografen uit de zaal zetten met de boodschap: “Ik wil met rust gelaten worden”.